top of page

Aan het woord:

Liswood&Tache_BRAND BUILDERS.png

Ann Schoolmeesters, accountexecutive van Liswood & Tache

Liswood & Tache is een marketing- en communicatiebureau in Hasselt.

Toen we op een bepaald moment behoefte hadden aan een extra copywriter, herinnerde ik me een mailtje van Manuel. Daarin bood hij zijn diensten als freelance copywriter vrijblijvend aan. We maakten een afspraak met hem en meteen was er een klik. Ondertussen werken we al een hele tijd met hem samen en bezorgt hij ons maandelijks heldere en wervende copy.

 

De samenwerking met Manuel verloopt op een heel open en flexibele manier. Deadlines halen is voor ons als reclamebureau dagelijkse kost en ook erg belangrijk natuurlijk. Dat is voor ‘Manuel schrijft uw tekst’ geen probleem. En ook als we bij hem aankloppen met een urgente opdracht, mogen we op hem rekenen.

 

Samenwerken met ‘Manuel schrijft uw tekst’ is

een absolute aanrader!

 

Als we copy of content vragen voor nieuwe projecten, bezorgt Manuel ons steeds verschillende voorstellen. Dat waarderen we, want zo kan de klant kiezen uit meerdere mogelijkheden. Samenwerken met ‘Manuel schrijft uw tekst’ is dan ook een absolute aanrader! Hij is een veelzijdig copywriter en correct en efficiënt in zijn aanpak

RGB 1 Knafico rechts.jpg

Marie-Claire Wellens, vennoot

Knafico is een accountantskantoor

in Beringen.

 

Wij namen contact op met ‘Manuel schrijft uw tekst’ met de vraag of hij ons wilde ondersteunen bij het schrijven van teksten voor onze website. Ondertussen was ik bezig onze nieuwe website vorm te geven. Mijn verwachting was dat we samen tot een mooi verhaal zouden komen. En daar zijn we in geslaagd.

 

Samen doorliepen we een proces waarin de vormgeving en de inhoud stapsgewijs duidelijk werden. Door de input van Manuel ging er telkens weer een lichtje branden: ‘op dit spoor wil ik verder’ en ‘die insteek kan ik beter loslaten’.

 

Zo zijn we samen tot het typische ‘Knafico-verhaal’ gekomen. Heel waardevol! Het is echt ons authentieke verhaal geworden. Voordat onze site online ging, gaf de laatste kritische blik van Manuel op spelling en taalfouten me een gerust gevoel.

 

Het is echt ons authentieke verhaal geworden!

 

Ik ben een tevreden klant. Ons overleg en de terugkoppeling verliepen steeds vlot en to the point. Ook zijn ‘het komt wel goed’-houding waardeerde ik erg.

logo KAPMES blauw.png

Lennert Gysen, zaakvoerder KAPMES

KAPMES is een creatief communicatie-

bureau in Hasselt. 

Als brandingbureau doen we regelmatig een beroep op de expertise van Manuel. Samen met hem hebben we heel wat projecten succesvol gerealiseerd. We zitten op dezelfde golflengte, waardoor onze samenwerking vlot en efficiënt verloopt.

 

Zijn copy en content zorgen voor de juiste dynamiek.

 

Manuel verdiept zich grondig in de doelen die de klant wil bereiken. Of het nu gaat over een project rond webdesign, brand strategy of brand identity, zijn copy en content zorgen voor de juiste dynamiek. Door zijn flexibele opstelling en zijn reactiesnelheid kan je echt op hem rekenen. Het maakt hem een sterke en betrouwbare copywritingpartner. Ik beveel een samenwerking met ‘Manuel schrijft uw tekst’ dan ook zeker aan!

 

MENTALL_LOGO_2020.png

Simon Desmet, kopman

van Mentall

Mentall is een communicatiebureau

in Hasselt. 

 

Ik kwam in contact met ‘Manuel schrijft uw tekst’ via een kennis die me hem aanbevolen had. En dat bleek terecht. Als communicatieadviesbureau hebben we regelmatig opdrachten waarvoor we een freelance copywriter goed kunnen gebruiken. Daarom nam ik contact met Manuel op en vroeg naar zijn portfolio. Nu werken we al een heel aantal maanden samen en ik ben erg tevreden over zijn input.

Manuel levert goede en vlot geschreven copy en content.

 

Manuel schrijft niet alleen snel maar levert daarbij ook nog eens goede en vlot geschreven copy en content. Hij staat voor kwaliteit en stelt zich flexibel op. Ik waardeer dat hij kort op de bal speelt en graag zijn kijk op projecten deelt. Voor mij was het een match! Hij doet veel voor ons en doet het goed. ‘Manuel schrijft uw tekst’ is voor mij synoniem met snelheid, efficiëntie en flexibiliteit!

Logo groot.JPEG

Sybren De Coster, zaakvoerder 

DC Design is een bedrijf dat gespecialiseerd is in webdesign.

Ik kende Manuel nog van vroeger. Via mijn ouders hoorde ik dat hij als freelance copywriter aan de slag was. Als vormgever en webdesigner werk ik wel vaker samen met tekstschrijvers. En omdat ik graag terugval op een netwerk van partners, sprak ik met hem af om eens kennis te maken.

  

Ondertussen is daar een fijne samenwerking uit gegroeid. Ik heb al een paar keer een beroep op hem gedaan om webteksten voor mijn klanten te schrijven. Wat ik waardeer is zijn persoonlijke aanpak. Als het mogelijk is, gaat hij het liefst zelf in gesprek met de klant. Het resultaat van dat persoonlijke contact vind je terug in zijn teksten. De identiteit van de onderneming komt op die manier veel sterker tot uiting.

 

'Manuel schrijft uw tekst’ staat voor mij voor betrouwbaarheid, oog voor detail en duidelijkheid.

 

Manuel heeft als copywriter mijn verwachtingen zeker ingelost. Mijn klanten waren ook tevreden over de stijl van zijn teksten. Ik beveel de diensten van ‘Manuel schrijft uw tekst’ dan ook graag aan en heb dat trouwens al een paar keer gedaan. ‘Manuel schrijft uw tekst’ staat voor mij voor betrouwbaarheid, oog voor detail en duidelijkheid.


LOGOBRAINSTORM_0,5x.png

Jos Huberts, zaakvoerder en vormgever bij Brainstorm

 

Brainstorm is een bureau voor grafische vormgeving in IJsselmuiden (NL).

 

Ik wilde al langer wat doen rond de identiteit en het verhaal van ons bedrijf, maar het kwam er maar niet van. Ik vroeg Manuel om wat voorstellen op papier te zetten. Nog geen twee dagen later had ik een compleet projectvoorstel van een paar bladzijden in m’n mailbox zitten. Hij kwam met heel waardevolle en concrete ideeën waar we gelijk mee aan de slag konden. Mede door zijn inbreng staan we nu waar we staan. 

 

Manuel kwam met heel waardevolle en concrete ideeën waar we gelijk mee aan de slag konden.

Ik vroeg hem ook onze voice-overteksten bij de animatiefilmpjes over ons aanbod te herschrijven. Hij maakte er een vlotte tekst van met heldere en wervende zinnen. Helemaal to the point.

 

Het is prettig om samen te werken met een freelancer die aanvoelt wat je bedoelt en nodig hebt.

 

Onze samenwerking verliep heel aangenaam. Manuel reageert snel op vragen, voert opdrachten vlot uit en stelt zich heel flexibel op. Het is prettig om samen te werken met een freelancer die aanvoelt wat je bedoelt en nodig hebt. Ik beveel hem dan ook van harte aan!

Hilde Neven, zaakvoerder 

 

Verhalen Vertalen is samengegaan met copywritingbureau ZINNIG. Hilde is er nu medezaakvoerder.

ZINNIG DEF 1000x1000 (1) (004)_edited_edited.png

Evi Maquoi en Hilde Neven, zaakvoerders van ZINNIG

ZINNIG is een copywritingbureau in Hasselt. 

 

Ik kwam met Manuel in contact door een mailtje waarin hij zijn diensten voorstelde. En dat kwam toen eigenlijk best goed uit omdat ik net in die periode wat versterking kon gebruiken. Het werd dus een opdracht met een krappe deadline.

Manuel wist daar heel flexibel mee om te gaan, dook snel in de materie en leverde in korte tijd de teksten. Hij was helemaal ‘mee’ met het verhaal en de doelgroep van de klant. (Hilde)

Intussen doen we eveneens een beroep op Manuel voor publireportages. Ook dat loopt erg vlot! (Evi) 

 

Manuel dook snel in de materie en leverde in korte tijd de teksten. Hij was helemaal ‘mee’ met het verhaal en de doelgroep van de klant.

bottom of page